Nerezové brány, branky a ploty jsou funkčním prvkem pro vjezdy domů a firem. Díky svému modernímu vzhledu, dlouhé životnosti a bezproblémové údržbě ve venkovních prostorech jsou i přes vyšší pořizovací cenu stále oblíbenější.

Na výběr máte nepřeberné množství tvarů rámů a výplní. Doporučenou povrchovou úpravou je broušená nerez. Vyberte si tvar a rozměr brány a společně najdeme nejlepší řešení jak Váš plot, bránu a branku přizpůsobit požadavkům, tak aby perfektně sedly k Vašemu domu.

Dodáme Vám brány křídlové, posuvné a to včetně pohonů a ostatního příslušenství. Nerezová brána však nemusí být jen automatická. Samotná nerez dodává plotu luxusní vzhled. Velice efektně například vypadá křídlová brána s nerezovými panty.

Montáž automatické posuvné nerezové brány probíhá ve dvou fázích. Nejprve je osazena kabeláž a zabetonována základová patka. Poté probíhá montáž samotné brány včetně, zapojení automatického pohonu. Celková délka nerezové brány je kvůli osazení na základové patce vždy o 1/3 větší. Umístění a konečné rozměry však vždy konzultujte s odborníkem.

Kontaktujte nás